wat

In De Ruimte ((IDR)) is een unieke locatie: een 600 jaar oud kloostergewelf in het hart van de Utrechtse binnenstad. In De Ruimte verhuurt ruimte en is daarnaast een flexwerkplek. In De Ruimte is ook een netwerk van ondernemende, geïnspireerde mensen.

In De Ruimte is een sociale onderneming
IDR gaat voor een duurzame samenleving en een solidaire economie. Vanuit eigen kracht (geen subsidie) creëren we een netwerk, een platform en een broedplaats. Samen organiseren we inspirerende initiatieven en alternatieven. Welkom!

In De Ruimte is een flexwerkplek.
Zoek je een plek om flexibel te werken, te ontmoeten en ervaringen te delen? IDR is dagelijks van 9.00-17.30 geopend  voor flexwerken. We zijn door Intermediair zelfs uitverkozen tot beste flexplek van Utrecht! Voor meer info over flexwerken In De Ruimte klik hier.

In De Ruimte is te huur
IDR is te huur voor workshops, bijeenkomsten, evenementen en meer. In De Ruimte levert hierbij indien wenselijk extra service en mogelijkheden. Door het huren van IDR ondersteun je een nieuwe vorm van (sociaal) ondernemen. Dankzij de verhuur kan IDR ruimte geven aan een een groeiende groep mensen die werken aan inspirerende initiatieven en alternatieven. Voor meer info over huur klik hier.

Klik hier voor een virtuele wandeling In De Ruimte (met Google Street View).