wat

In De Ruimte ((IDR)) is een unieke locatie en daarnaast een beleving. Een enorm kloostergewelf van 310m2 met een rijke geschiedenis, prachtig gelegen aan de Oudegracht èn aan een enorme binnenstadstuin (Abraham Dolehof). 
Onze catering is 100% (h)eerlijk, biologisch en wordt vers bereid aan de Oudegracht. In De Ruimte is ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station, de Springweg Parkeergarage is op steenworp afstand. Welkom!

In De Ruimte verhuurt ruimte en is daarnaast een flexwerkplek. In De Ruimte is ook een netwerk van ondernemende, geïnspireerde mensen.

In De Ruimte is een sociale onderneming
IDR gaat voor een duurzame samenleving en een solidaire economie. Vanuit eigen kracht (geen subsidie) creëren we een netwerk, een platform en een broedplaats. Samen organiseren we inspirerende initiatieven en alternatieven. Welkom!

In De Ruimte is een flexwerkplek
Zoek je een plek om flexibel te werken, te ontmoeten en ervaringen te delen? IDR is dagelijks van 9.00-17.30 geopend  voor flexwerken. We zijn door Intermediair zelfs uitverkozen tot beste flexplek van Utrecht! Voor meer info over flexwerken In De Ruimte klik hier.

In De Ruimte is te huur
IDR is te huur voor workshops, bijeenkomsten, evenementen en meer. In De Ruimte levert hierbij indien wenselijk extra service en mogelijkheden. Door het huren van IDR ondersteun je een nieuwe vorm van (sociaal) ondernemen. Dankzij de verhuur kan IDR ruimte geven aan een een groeiende groep mensen die werken aan inspirerende initiatieven en alternatieven. Voor meer info over huur klik hier.

Hieronder loop je virtueel door IDR. Met dank aan Google Trusted Photographer Marcel Schutte.


Bekijk IDR op Google Maps

IDR_INGANG_WEB_500pxIDR_FLEX_500pxIDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9076IDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9098

TheWall