Wat is IDR?

In De Ruimte is een unieke locatie en daarnaast een beleving. Een enorm kloostergewelf van 310m2 met een rijke geschiedenis, prachtig gelegen aan de Oudegracht èn aan een enorme binnenstadstuin. 
Onze catering is 100% (h)eerlijk, biologisch en wordt vers bereid aan de Oudegracht. In De Ruimte is ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station, de Springweg Parkeergarage is op steenworp afstand. Welkom!

In De Ruimte verhuurt ruimte en is daarnaast een flexwerkplek. In De Ruimte is ook een netwerk van ondernemende, geïnspireerde mensen.

In De Ruimte is een sociale onderneming
IDR gaat voor een duurzame samenleving en een solidaire economie. Vanuit eigen kracht (geen subsidie) creëren we een netwerk, een platform en een broedplaats. Samen organiseren we inspirerende initiatieven en alternatieven. Welkom!

In De Ruimte is een flexwerkplek
Zoek je een rustige en gezellige locatie om te flexwerken, dan ben je bij IDR op de goede plek. We hanteren geen vaste tarieven. Jij bepaalt wat je betaalt. We zijn op werkdagen geopend van 9.00-17.30. Voor meer info  klik hier.

In De Ruimte is te huur
IDR is te huur voor workshops, bijeenkomsten, evenementen en meer. Door het huren van onze ruimte(s) ondersteun je een groeiende groep ondernemers en sociale, culturele en duurzame initiatieven. Voor meer info over huur klik hier.

Hieronder loop je virtueel door IDR. Met dank aan Google Trusted Photographer Marcel Schutte.


Bekijk IDR op Google Maps

IDR_INGANG_WEB_500px IDR_FLEX_500px IDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9076 IDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9098

 

TheWall