Hoe werkt IDR?

In De Ruimte werkt heel eenvoudig. Lidmaatschap is gratis, bij het flexwerken bepaal je zelf de waarde. Wanneer je de ruimte gebruikt om activiteiten te organiseren, betaal je een passend tarief. Ook werkt IDR met alternatieve vormen van betaling, zoals waardebepaling achteraf en wederdiensten. Hieronder staan de mogelijkheden kort op een rijtje. Klik hier voor een virtuele wandeling In De Ruimte (met Google Street View).

Gratis profiel

Voor lidmaatschap vraagt IDR geen geld maar inspiratie. Inspiratie om mooie woorden, gedachten en ideeën in daden om te zetten en zo tot inspirerende initiatieven en alternatieven te komen. Maak een profiel aan en ontdek wat ons netwerk je te bieden heeft. Volg wat er In De Ruimte gebeurt, doe mee met activiteiten en deel je ideeën met andere leden.
-> Lees verder of maak direct een profiel aan

Flexwerken In De Ruimte

IDR is een inspirerende én flexibele werkplek waar je collega’s treft om mee te netwerken, sparren of gewoon te lunchen. Voor info over flexwerken klik hier.

Ruimte huren + tarieven

Zoek je een inspirerende ruimte voor een bijeenkomst, workshop of cursus? Voor info klik hier.

Evenement op maat

In De Ruimte organiseert in opdracht van bedrijven en organisaties (thema)bijeenkomsten, workshops, voorstellingen, evenementen en meer. In samenwerking met de leden van IDR stellen we een programma op maat samen, inclusief passende catering. Tegen een redelijk tarief. Veel betalen mag ook. Dan wordt 33% van het huurbedrag geïnvesteerd in sociaal-maatschappelijke of culturele activiteiten voor mensen die ver van de samenleving staan of met een zeer beperkt budget.
-> Mail info@inderuimte.org voor meer informatie of een offerte

Laat een antwoord achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.