Flexwerken In De Ruimte

10:31 in bericht, etalage, quicklink by Talma Joachimsthal

Zoek je een rustige en gezellige plek om te flexwerken, dan is ons kloostergewelf iets voor jou. Je kunt vrij binnenlopen, als er een Ruimtehost aanwezig is dan zal die je uitleggen hoe alles werkt. Op de bar vind je ook (flexwerk)informatie. We hanteren geen vaste tarieven: jij bepaalt wat je betaalt. Via de keuken loop je van woensdag t/m vrijdag naar Blackbird Coffee & Vintage voor een overheerlijke koffie, smoothie en iets lekkers.  Vergeet niet dat je bij ons ook lekker buiten aan de werf of in de tuin kunt chillen!

Flexwerken kan bijna altijd op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.30.
Let op: in verband met verhuur gelden de komende tijd aangepaste flexwerktijden:

      • Dinsdag 22 januari GEEN flexwerken i.v.m. verhuur
      • Donderdag 24 januari GEEN flexwerken i.v.m. verhuur

Heb je vragen over Flexwerken In De Ruimte? Stuur dan een e-mail aan Talma via talma@inderuimte.org.

Voor het flexwerken zijn er verschillende betalingsmogelijkheden, je bepaalt dus zelf wat je betaalt! Je kunt:
• Een IDR-strippenkaart kopen bij de aanwezige Ruimtehost. De strippenkaart heeft 8 strippen en kost 48,- incl. BTW. Iedere strip is goed voor 1 dagdeel (4 uur) flexwerken en 2 koppen IDR koffie/thee.
• Een bijdrage geven aan Miss Moneypiggy, je vindt haar ergens knorrend In De Ruimte.
• Een gift overmaken naar onze bankrekening NL 41 TRIO 0197 7908 36 t.n.v. In De Ruimte o.v.v. gift. Wil je een rekening, mail dan talma@inderuimte.org.
Op een heel andere manier bijdragen. Bijvoorbeeld door mee te draaien in de hostgroep. Doe je mee, dan ben je een of meer keren per maand de Ruimtehost. Ben je geïnteresseerd in meehosten, mail dan talma@inderuimte.org.

IDR_GROTE_ZAAL_FLEX_Tuin_500x270px

Miss_MP