Yoga In De Ruimte

12:32 in bericht by Talma Joachimsthal

Eens in de vier weken is er op zondagmiddag een yoga-workshop In De Ruimte. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus: van de yogamaagd tot de die hard yogi dus en zullen steeds rond een ander thema zijn. De workshops worden gegeven door Nicoline van Heijningen. Meer weten over Nicoline? Klik hier.

Eerstvolgende:
VOOR ALLE FEESTDAGEN GEKKIGHEID EEN MOMENT VOOR JEZELF YOGA WORKSHOP

Zondag 2 december 2018

14.00-16.00uur
In deze workshop beginnen we met een zachte flow om vervolgens over te gaan naar restorative yoga. De flow warmt op, voert afvalstoffen af en genereert energie die we vervolgens tijdens de restorative yoga als het ware gebruiken om te herstellen en het lichaam in zijn totaliteit te laten uitrusten. Van de kruin tot aan met de voetzolen. Zo kan er een kalmte in het hoofd ontstaan en een diepe ontspanning in het lichaam.

Beperkt aantal plaatsen.
Zelf meenemen: 1 yoga-mat (zo je die niet hebt, laat het dan even weten bij je aanmelding dan zorg ik voor een mat)
Kosten € 20

————————————————————————————————–

“Ik beoefen al 15 jaar yoga maar de lessen van Nicoline blijven leerzaam en leuk, haar humor is zeer aanstekelijk.”

“So often I felt like I got just what my body needed and carried the benefits of her class with me long after it was over. Practicing with her has become an important part of my well-being and happiness.”

“Ook tijdens lessen van anderen hoor ik in gedachte haar stem mij instructies geven over welke delen ik van mijn lichaam moet optillen.”

Voor meer informatie kijk op nvhyoga.nl

nicoline_yoga_inderuimte