Storing A.U.B.

21:22 in bericht by Talma Joachimsthal

Zin in een boost voor je creatieve talent?

Toeval, hapering, oponthoud en blind geluk: ze zijn onmisbaar in elk creatief proces, of je nu fotografeert, schildert, filmt, tekent, ruimtelijk werkt of in een andere kunstvorm of creatieve discipline actief bent.

Storing AUB organiseert vanaf 29 september weer cursussen en coaching bij IDR waarmee je nieuwe, onverwachte wegen inslaat. Je ontregelt je eigen werkproces en gaat op zoek naar de winst van dwalen en verdwalen. Voor creatievelingen uit alle richtingen die zin hebben om te resetten, nieuwe ideeën op te doen of hun talent fris te onderzoeken.

Storing AUB houdt zich niet aan grenzen: je bent welkom ongeacht de creatieve discipline(s) of kunstvorm(en) waarin je actief bent. De groepen bestaan uit een mix van deelnemers, die werken met fotografie, video, tekenen, collage, schilderen, ruimtelijke werkvormen, textiel, mixed media, tekst, geluid of nog anders. Het is juist geweldig om elkaar te inspireren!

Meer weten of aanmelden? Kijk op www.storingaub.nl of mail info@storingaub.nl of bel 06-24613047

storingaub3