Yoga In De Ruimte

16:32 in bericht by Talma Joachimsthal

Ergens tussen pakjesavond en oudjaar, kunnen we allemaal wel eens overvallen worden door de behoefte je even terug te trekken van al die feestelijke gekkigheid.Een moment niet bezig zijn met het menu maar voor jezelf, dat idee. Een middag rust in een klein gezelschap in plaats van met zijn vijf-honderden tegelijk in de Rituels kalmerende badparels aan willen schaffen. Een zondag zonder kerstliederen zingende kinderkoortjes over de speakers maar in stilte met hoogstens het geluid van je eigen ademhaling.

Dat kan! Aanmelden voor een workshop? nicoline@vanheijningen.net

Kosten € 17,50
Voor meer informatie kijk op nvhyoga.nl

Eens in de zoveel weken is er op zondagmiddag een yoga-workshop In De Ruimte. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus; van de yogamaagd tot de die hard yogi dus en zullen steeds rond een ander thema zijn. Ze beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00uur.
De workshops worden gegeven door Nicoline van Heijningen. Meer weten over Nicoline? Klik hier.

nicoline_yoga_inderuimte