Yoga In De Ruimte

16:32 in bericht by Talma Joachimsthal

Eens in de zoveel weken is er op zondagmiddag een yoga-workshop In De Ruimte. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus; van de yogamaagd tot de die hard yogi dus en zullen steeds rond een ander thema zijn. Ze beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00uur.
De workshops worden gegeven door Nicoline van Heijningen. Meer weten over Nicoline? Klik hier.
Aanmelden voor een workshop? nicoline@vanheijningen.net

 

18 juni ‘Achterover Buigen Yoga Workshop’
Veel mensen zijn wat huiverig voor achterover buigingen terwijl de meeste rugblessures toch echt ontstaan in een voorover buiging; Even iets oprapen van de grond en de spit slaat toe, om maar een voorbeeld te noemen.
En dat de hele tijd maar onderuit gezakte zitten met een uitgebolde onderrug, heeft nog nooit een rug goed gedaan en dwingt een mens eigenlijk tot het maken van de tegengestelde beweging – achterover buigingen dus – wil je de ruggengraat gezond houden.
Met de juiste opbouw en de nodige hulpmiddelen is het voor praktisch iedereen mogelijk om tot een heilzame achterover buiging te komen. De één zal wat verder gaan dan de ander maar dat is nu juist ook het mooie aan achterover buigingen; Ze zijn er in alle soorten en maten, voor elk wat wils.
Kosten € 17,50

16 juli

nicoline_yoga_inderuimte