Ruimte huren

14:00 in etalage, quicklink by Talma Joachimsthal

In De Ruimte heeft verschillende inspirerende ruimtes aan de Oudegracht, het historische middelpunt van Utrecht. Zoals bijvoorbeeld een voormalig kloostergewelf van 310m2 met een rijke geschiedenis, gelegen aan de werf (en het water) en aan een binnenstadstuin. Station Utrecht CS en de Springweg parkeergarage liggen op steenworp afstand. Al onze ruimtes zijn sfeervol en flexibel.

Wij bieden in alle ruimtes:
• Snel internet
• Beamer, white board en/of flip over
• Fairtrade koffie van Blackbird
• Overheerlijke catering
• Een fotogenieke sfeer
• Superservice

Klik hier voor een PDF met  foto’s, info en tarieven.
Stuur je aanvraag naar info@inderuimte.org voor een offerte op maat.

Zoek je een leuke activiteit tijdens of na je vergadering of bijeenkomst? Doe een Escape Experience o.l.v. Subcultures Events of een Wonderland Workshop waarbij je beeld en tekst vangt o.l.v. Arianne Notenboom. Klik hier voor meer informatie over deze activiteiten.
Voor flexwerken hoef je niet te reserveren. Voor info zie Flexwerken In De Ruimte.

Huur je een van onze ruimtes, dan ondersteun je honderden culturele, sociale en duurzame initiatieven en startende ondernemers.

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben met collega’s van Triodos Bank verschillende keren een training georganiseerd bij In De Ruimte. De sfeer, de mensen en het verhaal achter In De Ruimte maakten dat we ons er meteen thuis voelden! Alles werd perfect gefaciliteerd en georganiseerd, van de communicatie vooraf en het ontvangen van de trainer tot de catering. Een hele fijne plek om vaak terug te komen!
Aniek Sarneel, Triodos Bank

Wat een bijzondere locatie. Wij hadden het kloostergewelf afgehuurd voor 1 dag, om met ons team (25 man) een dag te werken, te vergaderen, te lunchen en deze dag samen af te sluiten met een borrel. Alles was fijn geregeld, zoals goede koffie, lekkere thee en heerlijke koeken. De lunch was bijzonder lekker en netjes op tijd klaargezet (zelfs met de bijzondere dieetwensen werd rekening gehouden). Zeer vriendelijke gastheer en voldoende stroom en snel internet. In de zomer is er een prachtige binnentuin of kun je aan de werf even naar buiten. Een gave, inspirerende, knusse locatie in hartje Utrecht centrum. Nog 1 extra bonus, boven InDeRuimte zit een fantastische koffiebar (Black Bird Coffee & Vintage), een aanrader voor een verse cappuccino!
Anna van Doorn, Incentro Cloud

We hebben een hele goede sessie gehad in IDR. De werfruimte is precies genoeg intiem ingericht zodat je mooi met de omgeving samen kunt balanceren tussen harde en zachte gespreksonderwerpen. De ruimte is mooi, goed ingericht voor een kleine groep, biedt mogelijkheid tot bewegen, even ander hoekje op te zoeken en dat aan de mooiste plek van Utrecht: de werf. En niet te vergeten: de koffie/thee met heerlijke koek was super verzorgd.
Diana Binnenpoorte, ProRail

IDR_WERF_INGANG_BOOT_500px_2017-06-06-16.59.15

IDR-groteruimte2

IDR-planten

Catering_500x270
IDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9076

IDR_ZIJRUIMTE_500pix_DIE9098IDR_WERRFKELDER_500px

IDR_WERF_500px

IDR_HOF_bankjes_500px