Catering In De Ruimte

10:54 in bericht by Han Hegeman

Een lekkere lunch voor tijdens de vergadering, heerlijke hapjes voor bij de borrel of een diner op maat? Wij werken samen met de volgende cateraars:

 

KEEK  KEEK maakt heerlijke (borrel)hapjes, lunch of diner, 100% biologisch! Alles is bereid in hun prachtige werfkelder aan de Oudegracht.

keekraam taartjeskeek


Troost & Proost
 Alles is mogelijk: van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner, vegetarisch, met vlees of met vis. Daarbij gebruikt Troost & Proost zo veel mogelijk regionale en biologische producten. Kijk voor meer informatie op www.troostenproost.nl. Of neem contact op met Jan van Rossum (06 25041857). Mailen kan naar info@troostenproost.nl.

Ruilrestaurant De koks van het Ruilrestaurant maken de lekkerste borrelhapjes, een driegangen diner of wat je maar wilt van de ingrediënten die je zelf meeneemt! Kijk op de site van Ruilrestaurant voor meer informatie over dit populaire concept of mail naar ruilrestaurant@gmail.com

gerechten1  Ruilrestaurant-4


OverVers 
Waarom eten met een plekje of een butsje weggooien? OverVers verzorgt diners, lunches, borrels en/of workshops waarbij gekookt wordt van voedsel dat door consumenten en winkeliers reeds is afgeschreven en anders weggegooid zou worden. Onder leiding van een professionele kok maken we van deze producten een heerlijk driegangenmaal, waarbij tussen de gangen door een cultureel programma geserveerd kan worden in de vorm van bijvoorbeeld live muziek, een poëzievoordracht of een mini-college. Voor meer info zie onze site www.oververs.nl  of stuur een mailtje naar info@oververs.nl.

koken-oververs oververs-diner

taartenidr

Ruilresto2