Doen wat er leeft

07:52 in bericht, event by Ewoud Venema

Do 12 mei | 20:00

m6rT4MYFQ7CT8j9m2AEC_JakeGivens - Sunset in the Park

De afgelopen weken waren een snelkookpan. Ik (Ewoud) heb weer veel gezien en ervaren. Van super comfortabel, geïnspireerd en verbonden tot onduidelijkheid en negatieve definities op verlangens.

Ik voel voor donderdag een sterk verlangen om de ruimte te delen die er altijd is. De ruimte van oneindige mogelijkheden. De ruimte om te spelen met verlangens en ideeën. De ruimte om te voelen. Zodat op een gegeven moment voelen dat het moment daar is om een beslissing te nemen. In principe moeiteloos, in de praktijk soms met weerstand doordat het door ons overtuigingssysteem moet langs negatieve definities. Dan gaat het over onszelf toestaan te uiten wat er in ons leeft.

Na m’n verhaal delen we de ruimte om te uiten wat er leeft. Ik kijk ernaar uit je te zien. In liefde, Ewoud

Wil je erbij zijn?
Laat het me weten op mail@ewoudvenema.nl. Voor In De Ruimte en ter reservering vraag ik €7,-. Deze kun je overmaken op NL95 TRIO 0212407473. Voor mijn bijdrage vraag ik je te geven wat voor jou kloppend voelt. Waarbij je voor jezelf en voor mij zorgt.

Liefs, Ewoud