Durftevragen

09:14 in bericht by Talma Joachimsthal

Woensdagavond 29 juni om 19.00 is er weer een Durftevragensessie bij IDR onder de bezielende leiding van Janne Willems.

Heb jij een vraag/droom of project waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Wil jij je kennis, ervaring en/of netwerk delen met anderen? Ben jij in voor een energie- en inspiratieboost? Doe dan mee aan deze Durftevragensessie. We gaan aan de slag met elkaars vragen en wensen om aan het einde allemaal naar huis te gaan met een berg tips, trucs, ideeën en contacten. Werknemers, ondernemers, zzp’ers, werkzoekenden en studenten; iedereen is welkom! Durftevragen vindt plaats op basis van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf zelf mag bepalen wat jouw deelname aan de sessie je waard is.

Durftevragen maakt het mogelijk om te laten lukken wat jij wilt dat lukt. Omdat het wél kan!
Meer info vind je op facebook en  www.durftevragen.nl

DurftevragenInDeRuimte