Uitfeest In De Ruimte

15:58 in bericht by Talma Joachimsthal

Tijdens het Uitfeest op 7 september ben je de hele dag welkom In De Ruimte. Met Battles with Lines, De Boekenmakersbende en Nosferatu Mahlzeit.

Programma:
• Van 13.00 tot 17.00 is de Line vs Word battle waarbij striptekenaars en illustratoren de strijd aangaan met bezoekers en taalkunstenaars.
De gehele middag werken illustratoren samen met de bezoekers aan een vijf meter lange tekening over alles wat zich in de krochten van het gewelf aan de Oudegracht en daarbuiten zou kunnen afspelen. Tijdens het tekenen dagen zij u uit hen klem te zetten met een willekeurig getekende lijn of strategisch neergekwakte klodder inkt. Wedden dat de tekenaar wint? Onderwijl zijn er performances waarin een van de tekenaars het toneel opgaat om een line vs word-battle aan te gaan met woord- en taalkunstenaars. Lees hier meer. 

• Wil je leren schrijven, of wil je je boek uitgeven en promoten?
De Boekenmakersbende geeft 2 workshops om je verder te helpen! De workshops vinden plaats in Ruimte B.

1. Van 14.00 tot 15.00 is de workshop Maak werk van je boek!.
In deze workshop publishing apart together geeft de oprichter van The Social Bookcompany Roos Geerse je tips voor het schrijven, uitgeven en promoten van je boek, je kunt je boek pitchen bij leden van De boekenmakersbende en wie weet, vind je zo ook nog je schrijfmaatje. Deze workshop is een voorproefje van een nieuwe cursus, speciaal voor schrijvers in Utrecht. Aanmelden kan via 
roos@buzzboeken.com.
2. Van 15.30 tot 17.00 uur is de workshop Schrijf met lef! 
“Ik wil wel schrijven, maar denk niet dat ik het kan.” “Ik wil wel schrijven, maar waar vind ik inspiratie?” Klinkt herkenbaar? Doe dan mee aan deze schrijfworkshop. In een reeks verrassende oefeningen helpt schrijfster/schrijfcoach Kelly Meulenberg je jouw perfectionisme te laten varen. Je zult inzien dat inspiratie altijd en overal te vinden is en gaat naar huis met een paar (beginnetjes van) korte verhalen en gedichten. Aanmelden kan via 
info@kellymeulenberg.com.


• Vanaf 18.00 start Nosferatu Mahlzeit (reserveren).

Nosferatu Mahlzeit is een spannend diner in Utrechts mooiste kloostergewelf. Een avond waar horror, klassieke muziek, kunst en gastronomie samenkomen. De pop-surrealistische schilderijen van Patrick van Vliet zijn het uitgangspunt van de culinaire meesterwerken van Bobby van Dam.
Uniek deze avond is de preview van de voorstelling Dracula’s Concert; de vertoning van horror-klassieker Nosferatu live begeleid door de musici van The Parr Project. 

Diner In De Ruimte is een culinair platform waar combinaties tussen gastronomie en beeldende kunst, poëzie, muziek, film en theater gemaakt worden. 
Reserveren kan via reserveren@dinerinderuimte.nl

Meer info volgt binnenkort via de Facebookpagina van Uitfeest In De Ruimte.

 

UitfeestWEB

 

tekentafel uitfeestWEB

MiddeleeuwsMaalWEB