OverVers Diner

10:14 in bericht by Talma Joachimsthal

Marthe en Jiska organiseren maandelijks het OverVers Diner. Dit zijn avonden waarop een professionele kok kookt met over datum producten van winkels en restaurants in Utrecht. Gasten kunnen mee-eten en mee koken en genieten van een cultureel programma, zoals een dichter die voordraagt, een singer- songwriter, een short movie, of een lezing. Met dit concept willen zij mensen inspireren om bewust met voedsel om te gaan en mensen laten zien hoe lekker eten nog kan zijn nadat de THTdatum is verstreken. Een ander aspect van samen eten, is dat het verbindt. Dit is iets waar zij zelf heel blij van worden; verrassende ontmoetingen, en delen met anderen. Tijdens het OverVers Diner hopen ze op mooie ontmoetingen tussen mensen.

Eerstvolgende editie: 18 januari 2015. Meer informatie volgt z.s.m.!

Voor meer informatie zie de OverVers facebookpagina of stuur een mail naar overversdiner@gmail.com.
Kijk ook eens op de website www.oververs.nl, hier vind je o.a. alle mogelijkheden voor leuke (personeels)uitjes met OverVers!
logoOLYMPUS DIGITAL CAMERA