Miss Moneypiggy (MP)

18:09 in bericht door Talma Joachimsthal

In De Ruimte ((IDR)) werkt ook met waardebepaling achteraf, bijdragen, giften en wederdiensten zodat mooie initiatieven met minder budget een kans maken. Voor het flexwerken rekenen we geen vaste tarieven. Je kunt je bijdrage geven aan Miss Moneypiggy, ze scharrelt ergens rond In De Ruimte. Wil je een rekening voor jouw bijdrage, mail dan talma@inderuimte.org.
Deze manier van werken is pionieren voor ons, we houden je graag op de hoogte hoe dit verloopt in 2013.

Wij zijn de volgende sponsors van Miss Moneypiggy eeuwig dankbaar:
Ton van der Kroon en Sandra van Elewout, Michael Hastrich, Karlijn Moll en Marjolein (Creative Mornings), Judith Beltman, Kike Olsder, Biba Schoenmaker, André Jonkers, Josje Jansen en Martijn van Osch.