Etsy illustratielab

10:15 in bericht by Talma Joachimsthal

Op 23 juli organiseerde Etsy in samenwerking met 101 Woonideeën een illustratielab In De Ruimte waar je kennis kon maken met vier verschillende tekentechnieken. Deze workshops werden gegeven door vier Etsy illustratoren. En niet de minsten!
Zie de foto’s van Etsy (op facebook) en het artikel ‘Etsylab + 101; een avond vol inspiratie en creativiteit!‘ op de site van 101 woonideeën.

Kim Welling

3d-illustratie-doosjes maken met Kim Welling.
Kijk voor een voorproefje op haar Etsy of website. Een interview met Kim stond in het meinummer van 101 Woonideeën. Ze maakte een stappenplan speciaal voor 101, dat je hier kunt vinden.

Annemarie Schumacher

Tekenen = zien met Annemarie van dertigdecember.etsy.com.
Annemarie heeft ook een leuke blog die zeker een kijkje waard is!

Anna Denise van der Reijden

Artjournaling met Anna Denise.
Ze komt speciaal voor de illustratielabs helemaal uit Brussel. Ze houdt enorm van tekenen en zines maken. Neem alvast een kijkje op haar website.

Lieke van den Berge

Recepten tekenen met Geek de Chique, zoals het voorbeeld in het boekje.
Leuk als cadeautje of om in te lijsten en op te hangen in je keuken! Meer over Geek de Chique vind je op hier.

 

Was je niet in de gelegenheid om deze keer langs te komen, wees dan niet getreurd. Etsy organiseert maandelijks creatieve evenementen. Dit zijn events waar je kunt shoppen, kennis kunt opdoen over ondernemen of Etsy Labs waar je kennis maakt met nieuwe, creatieve maaktechnieken. Het zijn inspirerende momenten waar nieuwe samenwerkingen en vriendschappen ontstaan.