Etsy Showroom

21:26 in bericht by Talma Joachimsthal

Op 31 maart en 1 april wordt In De Ruimte omgetoverd tot Etsy Showroom en Startersdag. Dit is een speciale editie van de Echt Waar Bazaar, georganiseerd door Etsy: een internationaal platform van creatieve micro-ondernemers. Je vindt bij Etsy Showroom bijzondere handgemaakte producten van maar liefst dertig Etsy deelnemers. En er is natuurlijk weer heerlijk eten en drinken. Kom kijken, kopen, genieten, eten, drinken op zaterdag 31 maart of zondag 1 april van 12.00 tot 17.00 uur!

Op 31 maart 2012 vindt ook de eerste Etsy Startersdag plaats In De Ruimte. Deze dag is bedoeld voor startende Etsy-shop eigenaren en heeft net als de Etsy Showroom (in hetzelfde weekend) het thema Hier Groeit Iets #hiergroeitiets. Ben je net een Etsy winkel begonnen en wil je tips krijgen op het gebied van fotografie, marketing, wetgeving & financien? Dan is dit de perfecte plek voor jou om je zoektocht te beginnen. Vanaf 12-18 is er een vol programma gepland met interessante sprekers.

Overzicht van de deelnemers (deel 1)
Overzicht van de deelnemers (deel 2)
Kijk hier de foto’s (op facebook)

Speciale editie Echt Waar Bazaar: Etsy Showroom