Shut Up & Write

09:05 in bericht, quicklink by Talma Joachimsthal

TIJD OM HET STOKJE DOOR TE GEVEN
De afgelopen twee jaar hebben wij, Amber en Liselore, met veel plezier de maandelijkse sessies van Shut Up & Write Utrecht georganiseerd. Nu wij ervaren dat er een groeiende groep enthousiaste schrijvers aansluit, willen wij het organisatorische stokje overdragen:

Wie wordt/worden de nieuwe organisator(en) van Shut Up & Write Utrecht?

De afgelopen maanden hebben wij ons ingezet om van Shut Up & Write Utrecht een inspirerende maandelijkse sessie te maken. Hiervoor hebben wij ook veel te danken aan de creatieve schrijvers die toffe bijdragen hebben geleverd met hun workshops. Wij merken echter dat er meer potentieel zit in SU&W Utrecht maar dat onze prioriteiten bij andere projecten liggen. SU&W komt nu dus te weinig tot zijn recht in zo’n bijzondere stad als Utrecht.

In verband met de zomerstop is 27 mei voor ons de laatste sessie geweest. Wij zijn benieuwd wie vanaf september (of eerder) het stokje van ons overneemt.

DUS! Heb jij zin en tijd om Shut Up & Write Utrecht voort te zetten? We kijken uit naar je reactie!

shutupandwriteutrecht@gmail.com

Mocht je samen willen sparren over verdere mogelijkheden en ideeën, dan denken wij natuurlijk graag met je mee!

Lieve groet en fijne zomer!
Amber en Liselore

 

Wat is Shut Up & Write?
Shut Up & Write is een maandelijkse schrijfsessie waarbij jonge schrijvers en dichters samenkomen en een uur lang in stilte schrijven. Shut Up & Write is ontstaan in New York, waar op regelmatige basis en op verschillende plekken Shut Up & Write schrijfsessies plaatsvinden. Inmiddels is het initiatief in verschillende steden ter wereld overgenomen. Iedereen die zich met creatief schrijven bezighoudt, in welk genre dan ook, is welkom. Deelname is gratis. Er is elke maand maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

In navolging van de succesvolle schrijfsessies in de hoofdstad, vindt Shut Up & Write nu ook maandelijks in Utrecht plaats. Met een groepje schrijvers gaan we elke maand het experiment aan. Hoe productief ben je als je echt niets anders doet dan schrijven en je je dus niet laat afleiden door email, Facebook, de afwas of de kat? Werken de stilte en het geschrijf om je heen stimulerend? Ga je verder met een gedicht, verhaal of hoofdstuk waar je al aan begonnen was of inspireren gelegenheid en locatie tot iets geheel nieuws?
Na het schrijven is er gelegenheid om het geschrevene voor te lezen of gewoon even na te praten.

Kijk
 hier voor meer informatie en meld je hier aan.

SUW_InDeRuimte

Shut Up & Write Utrecht
Liselore en Amber

SU&W