Catering In De Ruimte

18:54 in quicklink door Judith Beltman

Ga je IDR huren en wil je lekker lunchen, borrelen of meer? Wij kunnen de volgende cateraars van harte aanbevelen. Je mag natuurlijk ook je eigen cateraar meenemen!

 

De Hof Van Eden Dagelijks levert De Hof Van Eden broodjes, salades, soepen en zoetigheden, allemaal ambachtelijke producten met de grootste zorg samengesteld en vakkundig gemaakt. Authentieke en pure ingrediënten, dagvers, origineel en smaakvol. Kortom; het beste alternatief voor een goed verzorgde en smakelijke zakenlunch. Alles gemaakt in een werfkelder vlakbij IDR aan de Oudegracht! Lees meer op de site of bel 06 4418 4404.

VERS Heb je een vergadering of bijeenkomst In De Ruimte en wil je graag heerlijk belegde broodjes en sapjes erbij, bestel ze dan bij Eethuis VERS. Op 10 stappen afstand van (de werftrap van) IDR, en goddelijk lekker! De lunch kan ook bezorgd worden. Op de site van VERS lees je meer of bel 030 2322588.

Ruilrestaurant! Eva en Loes maken voor een lager tarief dan gebruikelijk de lekkerste borrelhapjes, een driegangen diner of wat je maar wilt. Waarom goedkoper? Omdat je zelf een groot deel van de ingrediënten meeneemt! Kijk op de site van Ruilrestaurant voor meer informatie over dit populaire concept of bel Eva Bullens (06 43992473).

OverVers Waarom eten met een plekje of een butsje weggooien? OverVers verzorgt diners, lunches, borrels en/of workshops waarbij gekookt wordt van voedsel dat door consumenten en winkeliers reeds is afgeschreven en anders weggegooid zou worden. Onder leiding van een professionele kok maken we van deze producten een heerlijk driegangenmaal, waarbij tussen de gangen door een cultureel programma geserveerd kan worden in de vorm van bijvoorbeeld live muziek, een poëzievoordracht of een mini-college. Voor meer info zie onze site www.oververs.nl  of stuur een mailtje naar info@oververs.nl.

Troost & Proost
 Alles is mogelijk: van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner, vegetarisch, met vlees of met vis. Daarbij gebruikt Troost & Proost zo veel mogelijk regionale en biologische producten. Kijk voor meer informatie op www.troostenproost.nl. Of neem contact op met Jan van Rossum (06 25041857) of Lars Leeferink (06 2499 836). Mailen kan naar info@troostenproost.nl.

Carla’s Smaak Hou je zowel van een streling voor het oog als een engel op je tong… Loopt het water je in de mond van moeders smaak én verfijnd en gezond vers eten… Dan bent je aan het goede adres bij Carla’s Smaak. Carla Visch maakt goddelijk gebak, soep, heerlijke broodjes en smushi (een combinatie van het Deense smörrebröd en de Japanse sushi. Carla is ook in te schakelen voor je complete diner; je kunt met haar alle kanten op. Kijk voor meer informatie op www.carlassmaak.nl. Of neem contact op met Carla Visch (06 24436632). Mailen kan naar carlassmaak@gmail.com.

Tidbits Een borrel, lunch of diner? Mirjam de Vreede maakt heerlijke hapjes, lunch of diner, zoveel mogelijk met biologische producten. In overleg maakt ze een op maat gemaakt voorstel, rekening houdend met alle culinaire (dieet)wensen, thema en aantal gasten. Kijk voor meer informatie op www.tidbits.nl Of neem contact op met Mirjam de Vreede (06 21253728). Mailen kan naar info@tidbitsutrecht.nl.