Meditatie In De Ruimte

11:24 in quicklink door Judith Beltman

Elke tweede donderdagavond van de maand is er een stiltemeditatie (wel met muziek) met Ton van der Kroon.

‘We staan voor een volgende fase in de ontwikkeling van de mensheid. Iedereen heeft daarin zijn eigen rol te spelen. Die rol wordt steeds transparanter, zowel in de schaduwkanten als in de lichtkanten. Alles wat niet meer functioneert en overeenkomt met het pad van je ziel, wordt helder voor je neergezet, zodat je er naar kan kijken, het kan doorwerken en kan oplossen. Je wordt uitgedaagd om steeds meer in verbinding met je ziel te leven en alles wat overbodig is los te laten. Met dat proces zijn we al jaren bezig, maar het versterkt zich in deze tijd exponentieel, omdat we naar de laatste fase van transformatie gaan die zowel op individueel als collectief niveau plaatsvindt.
uit: Lichtwerkers gevraagd!, Ton van der Kroon en Sandra van Elewout

Aanmelden is niet nodig, vrije inloop vanaf 19.30.
Stiltemeditatie: 20.00-21.00
Entree: vrije gift.
Data 2013:  9 mei, 6 juni, 5 sept, 10 okt, 7 nov, 5 dec
Data 2014: 9 jan, 13 feb, 13 maart, 10 april, 15 mei, 12 juni, 11 sept, 9 okt, 6 nov, 11 dec
Kontakt: Facebook